Weinig verhuurapplicaties bieden een bedrijfsbrede oplossing. Powerall onderscheidt zich hierin en levert een totaaloplossing. Denk hierbij aan wagenparkbeheer, verhuur- en contractenadministratie, intern onderhoud, barcode scanning, koppeling met leveranciercatalogi en uitgebreide financiële administratie en rapportage.

De uitgebreide verhuur en contracten administratie in Powerall sluit naadloos aan op de praktijk in de verhuur- en lease branche. Met de verhuur en contracten module kunnen naast verhuur op basis van tijd (dag, week, maand en jaar) ook op basis van gebruik (uren, kilometerstanden) contracten afgesloten worden. De module wordt bij sommige bedrijven ook gebruikt om periodiek terugkerende facturatie te doen. U kunt hierbij denken aan het periodiek voor een vast bedrag onderhouden van machines of het verhuren van opslagruimte, caravanstalling en dergelijke.

In de verhuur branche is ook het beheer van het wagenpark of machinepark essentieel voor up-to-date en gedetailleerd inzicht in kosten en opbrengsten, status en beschikbaarheid van units. Met de werkorder module zorgt u voor aansturing van de werkplaats en tijdig intern onderhoud en keuring van machines. Inkoop van machines en onderdelen wordt gestroomlijnd middels import van of koppeling met leveranciercatalogi, het vastleggen van prijsafspraken en geautomatiseerde gegevensuitwisseling met leveranciers.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.