Van dealers in bouw- en grondverzetmachines wordt een hoog serviceniveau verwacht. Wanneer in de aannemerij een machine door storing stilvalt kan dat grote gevolgen hebben voor de planning van het gehele project. Om goed en snel de reparatie uit te kunnen voeren, zijn inzicht in de machinespecificaties en een adequate onderdelenvoorziening voor de dealer van groot belang.

Powerall is daarbij het juiste gereedschap. Powerall helpt u adequaat in te spelen op storingen, periodiek onderhoud en keuringen uit te voeren en snel en volledig inzicht in de gehele historie van een machine, om op het juiste moment de juiste middelen beschikbaar te hebben. Met de werkplaats- en servicemodule heeft u een solide basis voor de ondersteuning van deze processen. Verder kunt u met het artikel- en voorraadbeheer zorgen voor een optimale benutting van uw magazijn. De koppelingen met systemen van uw OEMs en onderdelenleveranciers zorgen voor efficiënte, snelle en foutarme afhandeling van uw transacties.

– Machinebeheer: inzicht in specificaties, historie, kosten en baten
– Werkplaatsmodule met ondersteuning voor servicebussen
– Artikelbeheer, voorraad en inkoop
– Verhuur en lease

Naast ondersteuning voor het logistieke gedeelte van uw bedrijf bieden we ook een complete financiële administratie. Enkele kenmerken: automatisch inlezen bank, automatisch betalen, debiteurenanalyse, betaaltermijnen en meer. Er werken al vele bouwmachine dealers met onze Powerall software. Bent u ook geïnteresseerd vraag dan om een vrijblijvende demo.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.