Powerall is de juiste software voor elk bedrijf in de landbouwmechanisatie, klaar voor de toekomst. De landbouwmechanisatie heeft reeds jaren te maken met een afnemend aantal agrariërs. Mechanisatiebedrijven spelen hier verschillend op in. Sommigen kiezen voor specialisatie en schaalvergroting, inclusief fusies en overnames. Anderen hebben hun marktfocus verbreedt naar bijvoorbeeld tuin- en parkmachines of grondverzetmachines. Weer anderen hebben gekozen voor verbreding en leggen zich toe op activiteiten zoals verhuur, constructiewerk en machinebouw.

De Powerall software verandert mee: van ketenintegratie voor de specialist tot en met veel nieuwe functionaliteit en modules (verhuur, projecten, productie, etc.) voor de verbreders. En ondersteuning voor meerdere vestigingen voor de grote ‘jongens’.

– Integratie met vrijwel alle leveranciers
– Werkplaats en urenadministratie
– Machinebeheer met reparatiehistorie
– Magazijn en voorraadbeheer
– Verkoop aan de balie of in de shop
– Barcodering voor optimalisatie in werkplaats en magazijn

Verder draagt de complete, gebruiksvriendelijke en degelijke financiële administratie bij aan de succesvolle automatisering van uw bedrijf. Powerall is al jaren marktleider in de mechanisatiebranche!

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.