In de tuin- en parksector biedt Powerall enerzijds voldoende mogelijkheden voor de lokale motorist met een winkel en kleine werkplaats. Anderzijds kan Powerall voldoen aan de hoge eisen van de dealers gericht op de grote professionele gebruikers. Denk aan gemeenten, waterschappen, hoveniers, aannemers e.d.

Met Powerall kunt u van deze professionele gebruikers nauwkeurig het machineonderhoud volgen op de urenstand. Handig zijn de toepassingen voor keuringsherinnering voor bijvoorbeeld VCA en winterbeurten. De praktische barcodeoplossingen zorgen ervoor dat medewerkers in magazijn en werkplaats zo min mogelijk worden belast met administratieve taken en dat foutkansen tot een minimum worden beperkt.

Naast ondersteuning voor het logistieke gedeelte in uw bedrijf bieden we ook een complete financiële administratie. Enkele kenmerken: automatisch inlezen bank, automatisch betalen, debiteurenanalyse, betaaltermijnen en meer. Er werken al vele park & tuin dealers met de Powerall software. Bent u ook geïnteresseerd? Vraag dan om een vrijblijvende demo.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.